jtemplate.ru - free extensions for joomla

Onze organisatie

Cum Cura is opgericht op 1 februari 2005 en gevestigd in Groenekan (Provincie Utrecht). De praktijk heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen met ADHD, ADD, PDD-NOS en beperkingen in het autistisch spectrum, zoals het syndroom van Asperger.

Er wordt nauw samengewerkt met huisartsen, kinderartsen, psychologen, psychiaters, scholen en Samen Veilig Midden-Nederland (voorheen bureau Jeugdzorg Utrecht).

De praktijk is gehouden aan een ethische code en al het besprokene tussen medewerkers van Cum Cura en cliënten wordt als beroepsgeheim beschouwd.

Ons werkgebied is Midden Nederland, waarbij onze meeste cliënten in de Provincie Utrecht woonachtig zijn. Voor een groot aantal cliënten begeleiden we ook in de thuissituatie of schoolsituatie.

Wij denken niet vanuit problemen en onmogelijkheden, maar werken vanuit de uitdaging om het beste uit u te halen. Ons gespecialiseerde team kijkt naar de talenten en mogelijkheden van elke cliënt. Daarbij betrekken wij het hele (kind)systeem, de ouders, de broertjes, zusjes, werk en de school.

De cliënt wordt centraal gesteld en met dit als uitgangspunt wordt een plan van aanpak opgesteld en daarbij besteden we veel tijd aan persoonlijke begeleiding.

Ons bezoekadres is:

Cum Cura bv
Groenekanseweg 246P (1ste verdieping)
3737 AL Groenekan

We werken alleen op afspraak.

Parkeergelegenheid

Afbeelding kantoorpand: Voldoende parkeerplaatsen en overdekte fietsenstalling

 

Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

Cum Cura is aangesloten bij SCAG, een erkende geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire zorg.